Valtias.fi
Kumoa
Vihje
Uusi
Valikko
Asetukset
Tallenna
Lataa
Spider Pasianssi 4 maata
00:00
0

Spider Pasianssi 4 maata

Pelityyppi: Spider
|
Voittotilastot:8%

Johdatus Vaikeaan Spider Pasianssiin

Spider Pasianssi on ympäri maailmaa pelattu suosittu korttipeli. Sitä voidaan pelata kolmella eri vaikeustasolla: aloittelija, keskitaso ja edistynyt.
Tämä versio on tarkoitettu edistyneelle pelaajalle, joka kaipaa todellista haastetta.


Tätä 4 maan versiota pelataan kahdella 52-korttisella tavallisten pelikorttien pakalla. Useimmille kaikkien neljän maan käyttäminen tekee voittamisesta todellisen haasteen. Jos pelaaja kokee sen liian haastavaksi, hän voi siirtyä helpompaan 2 maan keskivaikeaan versioon, tai sitä helpompaan 1 maan aloittelijan tasolle.


Asettelu, tavoite ja säännöt on kuvattu Spider Pasianssi 2 maata johdatuksessa.

Edistyneen Spider Pasianssin strategia (4 maata)

Katso Spider Pasianssi 1 maa ja Spider Pasianssi 2 maata lukeaksesi perustrategiasta ja vinkeistä.

  • Siirtojen järjestyksellä on väliä. Usein on mahdollista saavuttaa samanaikaisesti useampi kuin yksi tavoite. Jos siirrot pelataan oikeassa järjestyksessä, voi esimerkiksi olla mahdollista taata kortin kääntäminen useampaan kuin yhteen sarakkeeseen, joka taas ei onnistuisi siirrettäessä kortit eri järjestyksessä.
  • Usein peleissä pelaaja saa valita, mihin sarakkeeseen hän kääntää piilotetun kortin. Yleinen tapa on valita sarake, joka sisältää vähiten piilotettuja kortteja, jolloin ajatuksena on maksimoida mahdollisuudet saada tyhjä sarake pian takaisin. Tämä strategia on joskus huono. Ennen päätöksen tekemistä pelaajan tulisi ottaa huomioon kaikki tekijät pelin nykyisessä tilassa, ei vain piilotettujen korttien määrä ja sijainti.
  • Joskus on parasta olla siirtämättä ässän päällä olevaa korttia, vaikka se olisi mahdollista. Kun pinossa oleva ässä estää pääsyn moniin kortteihin, olivatpa ne sitten näkyvissä tai eivät, mahdollisuuden tullessa on usein hyvä idea siirtää ässä. Kannattaa myös muistaa, että mitään maata ei voida rakentaa ilman ässää, joten liian syvälle hautaaminen voi kostautua.
  • Vaikka useimmat pelaajat pelkäävät kuningasta sen vuoksi, että se voidaan siirtää pinosta vain tyhjään sarakkeeseen, sillä on myös muutamia etuja. Jopa 12 arvoa voidaan kasata kuninkaan päälle, enemmän kuin minkään muun arvon päälle. Kuningas on myös muutamia harvinaisia poikkeuksia lukuun ottamatta ainoa arvo, joka voidaan poistaa taulukosta ilman, että pelaaja koskaan siirtää sitä. Älä siis suhtaudu epäkunnioittavasti kuninkaaseen.
  • Useimmat näyttävät uskovan, ettei kuningasta pitäisi koskaan sijoittaa ainoaan tyhjään sarakkeeseen. Tämä voi olla hyvä neuvo yleisenä ohjeena, mutta se ei kuitenkaan päde aina. Joskus kuningas saattaa estää pääsyn niin moniin kortteihin, että sen siirtäminen on ainoa toivo voitosta.
  • Mikä tahansa arvo, jonka päällä ei ole sitä aikaisempaa arvoa, voidaan nähdä valttina tai resurssina - paitsi ässä, jolla ei ole aikaisempaa arvoa. Kun kortti siirretään resurssin päälle, siitä tulee kulutettu tai käytetty. Ajatuksena on käyttää resursseja tavalla, joka parhaiten lisää voittomahdollisuuksia. Älä käytä arvokasta resurssia ennen kuin sinun on pakko, mutta älä myöskään pelkää käyttää sitä silloin, kun koet sen olevan eduksesi.
  • Kun joudut luopumaan tyhjästä sarakkeesta joko kääntääksesi piilotetun kortin tai pidentääksesi yhtä tai useampaa sarjaa (lisäämällä järjestystä), tutkaile pelin tilaa huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. Hyvin usein parempi vaihtoehto on lisätä järjestystä peliin. Tällä on myös se etu, että piilotettujen korttien kääntämisestä tulee todennäköisesti helpompaa pelin edetessä.
  • Ne harvat, jotka kokevat haluavansa entistä enemmän haastetta, voivat päättää olla koskaan käyttämättä suosittua kumoamisvaihtoehtoa.
Valtias.fi
   
© 2021-2024 Valtias.fi, Kaikki oikeudet pidätetään
Ladataan kortteja...
Haluatko palata etusivulle?
Jaa uusia kortteja
Käynnistä peli uudelleen
[ ? ]Vaikka voitettavissa olevilla peleillä on taattu ratkaisu, ratkaisu ei välttämättä ole ilmiselvä tai helppo
Pasianssi
Spider
Korttipelit
Klassikot
Vapaakenttä
Yukon
40 Varasta
Pyramidi

Pikaohjeet

Spider Pasianssi 4 maata

Tyyppi: Spider
Voittotilastot: 1:12 (noin 8%)

Tavoite: Siirrä kaikki kortit perustoihin

Perustat: Pinot:
Vetopino:

Pikanäppäimet
Välilyönti - Jaa uusi kortti
H - Näytä vihje
U / Ctrl + Z - Kumoa
N - Avaa uusi peli -valikko
Plus/Miinus - Lähennä/loitonna
Kahvitauko

Pelaa numeroitu peli

Nykyisen pelin numero: 211054 [ ? ]Numeroidut pelit ovat ennalta määrättyjä jakoja.

Kaikilla numeroiduilla peleillä ei ole ratkaisua.

Valitse pelin numero väliltä 1 - 100 000 000

 
Jaa pelisi/lisää kirjanmerkkeihin
Rekisteröidy Valtias.fi-sivustolle
Käyttäjätunnus
Sähköposti
Salasana
Vahvista salasana
Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään täällä
Rekisteröidy
Tervetuloa takaisin!
Käyttäjätunnus
Salasana

Rekisteröidy Valtias.fi-sivustolle
Kirjaudu
Pasianssi kaikkialla!
Tutustu uuteen sovellukseemme
Napsauta kuvakkeita tai skannaa QR-koodi puhelimellasi [ ? ]IPhoneilla - avaa puhelimesi kamera ja pidä sitä lähellä QR-koodia. Androneilla - jos sinulla ei ole QR-lukuohjelmaa, käy sivustolla mobiiliselaimella ja napsauta banneria!
Pasianssi-sovellus App Storessa
 
Pasianssi-sovellus Google Play -kaupassa