Valtias.fi
Kumoa
Vihje
Uusi
Valikko
Asetukset
Uusi
Päivittäiset haasteet
Numeroidut pelit
Asetukset
Tilastot
Jaa peli
Säännöt

Etusivu
Tallenna
Lataa
 
Baker's Game
00:00
Pisteet: 0
Siirrot: 0
Jaa peli

Baker's Game

Pelityyppi: Vapaakenttä
|
Voittotilastot:14%

Johdatus Baker's Pasianssiin

Baker's Game on samanlainen kuin pasianssipeli Vapaakenttä ja on sitä edeltävältä ajalta lähtöisin. Ainoa todellinen ero on, että Baker's Game -pelissä kortit rakennetaan maan mukaan, kun taas Vapaakentässä ne rakennetaan vuorottelevilla (punainen ja musta) väreillä.


Tämä ero tekee Baker's Gamen voittamisesta paljon vaikeampaa kuin Vapaakentän. Ratkaisijaohjelmien mukaan noin 1,75 x 10^64 eri Baker's Game -peleistä, eli noin 75 % on voitettavissa olevia, kun taas Vapaakentässä on sama määrä erilaisia ​​pelejä ja ne ovat kaikki voitettavissa olevia (pientä osaa lukuun ottamatta). Ilmeisesti voittamisen helpommuuden vuoksi Vapaakenttä vaikuttaa olevan paljon suositumpi kuin Baker's Game.

Historia

Kunnia Baker's Gamen keksimisestä on myönnetty C. L. Bakerille, matemaatikolle.
Peli esiintyi ensimmäisen kerran Martin Gardenerin Matemaattiset pelit -kolumnissa Scientific Americanissa kesäkuussa 1968. Sen juuret ulottuvat kuitenkin paljon kauemmas.

Baker's Gamen strategia

Katso klassisen Vapaakentän strategia sekä seuraavat lisävinkit:

  • Koska muut kuin kuningaskortit voidaan sijoittaa vain yhden tietyn kortin päälle, liikkuvuus (korttien siirtämismahdollisuus) on rajoittunutta verrattuna Vapaakenttään. Tästä syystä sellaisten pelaajien, jotka eivät halua jatkuvasti peruuttaa siirtoja, on välttämätöntä laatia hyvä suunnitelma ennen siirtojen suorittamista. Yleensä suunnitelma koostuu monien korttien siirtämisestä useissa pinoissa ja vapaissa soluissa sekä mahdollisesti korttien asettamisesta perustaan. Suunnitelman pitäisi päättyä pelitilanteeseen, joka edistää lisähyötyjen saamista. Pelin voittamiseen tarvitaan yleensä useampi kuin yksi suunnitelma.
  • Rakenna taulukkoon mahdollisimman paljon järjestettyjä sarjoja. Muista, että järjestetyt sarjat voidaan usein siirtää kerralla tai yksi siirto kerrallaan. Muista myös, että niin kauan kuin järjestetyn sarjan alin kortti voidaan sijoittaa perustaan, kaikki järjestetyn sarjan kortit voidaan sijoittaa perustaan yksi kortti kerrallaan.
  • Joskus voi olla epäedullista siirtää kortti taulukossa toisen päälle, sillä se voi haitata liikkuvuutta. Esimerkiksi useita siirtoja 2:n asettamisen 3-4 sarjan päälle jälkeen saatat huomata, että 3-4 sarja olisi voitu siirtää siitä pinosta samaa maata olevan vitosen päälle toiseen pinoon, kun taas 2-3-4 sarjaa ei voida siirtää sinne, sillä käytettävissä ei ole tarpeeksi tyhjiä vapaita soluja.
  • Korttien siirtäminen pinosta perustaan ​​poistaa kortit taulukosta ja voi vain lisätä liikkuvuutta. Joten (toisin kuin Vapaakentässä) kortin siirtäminen perustaan ei ole koskaan huono siirto.
Valtias.fi
   
© 2021-2023 Valtias.fi, Kaikki oikeudet pidätetään
Ladataan kortteja...
Haluatko palata etusivulle?
Jaa uusia kortteja
Käynnistä peli uudelleen
[ ? ]Vaikka voitettavissa olevilla peleillä on taattu ratkaisu, ratkaisu ei välttämättä ole ilmiselvä tai helppo
Pasianssi
Spider
Korttipelit
Klassikot
Vapaakenttä
Yukon
40 Varasta
Pyramidi

Pikaohjeet

Baker's Game

Tyyppi: Vapaakenttä
Voittotilastot: 1:7 (noin 14%)

Tavoite: Siirrä kaikki kortit perustoihin

Perustat: Pinot:
Solut:

Pikanäppäimet
Välilyönti - Jaa uusi kortti
H - Näytä vihje
U / Ctrl + Z - Kumoa
N - Avaa uusi peli -valikko
Plus/Miinus - Lähennä/loitonna
Kahvitauko

Pelaa numeroitu peli

Nykyisen pelin numero: 275537 [ ? ]Numeroidut pelit ovat ennalta määrättyjä jakoja.

Kaikilla numeroiduilla peleillä ei ole ratkaisua.

Valitse pelin numero väliltä 1 - 100 000 000

 
Jaa pelisi/lisää kirjanmerkkeihin
Rekisteröidy Valtias.fi-sivustolle
Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään täällä
Tervetuloa takaisin!
 Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi?
Tervetuloa Valtias.fi -sivustolle!

Omat tilastot

Päivittäiset sähköpostit
Vaihda salasana

Kirjaudu ulos

Pasianssi kaikkialla!
Tutustu uuteen sovellukseemme
Napsauta kuvakkeita tai skannaa QR-koodi puhelimellasi [ ? ]IPhoneilla - avaa puhelimesi kamera ja pidä sitä lähellä QR-koodia. Androneilla - jos sinulla ei ole QR-lukuohjelmaa, käy sivustolla mobiiliselaimella ja napsauta banneria!
Pasianssi-sovellus App Storessa
 
Pasianssi-sovellus Google Play -kaupassa