Valtias.fi
Kirjanmerkki

Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi: 1. marraskuuta 2021

Käyttämällä Valtias.fi sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan.
Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja tai jotakin niiden osaa, et voi käyttää tätä sivustoa ja sinun tulee poistua välittömästi.
Valtias.fi:n omistajia, sivuston ylläpitäjiä ja henkilökuntaa kutsutaan tässä yhteisesti nimellä "Valtias.fi", "palvelu" tai "me".

Vastuuvapauslauseke

 • Minkäänlaista takuuta ei ole. Valtias.fi on sellainen palvelu kuin se on.
 • Tämän verkkosivuston sivujen sisältöä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.
 • Me tai mitkään kolmannet osapuolet emme anna mitään takuita tältä verkkosivustolta löytyvien tai täällä tarjottujen tietojen ja materiaalien tarkkuudesta, oikea-aikaisuudesta, suorituskyvystä, täydellisyydestä tai sopivuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Ymmärrät, että tällaiset tiedot ja materiaalit voivat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä, ja me nimenomaisesti suljemme pois vastuun kaikista epätarkkuuksista tai virheistä lain sallimassa laajuudessa.
 • Valtias.fi tai sen myötävaikuttajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista erityisistä, esimerkillisistä tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, korvaavien tavaroiden tai palvelujen hankinta; käytön, tiedon tai voittojen menetys; tai liiketoiminnan keskeytyminen) riippumatta siitä, mikä sen aiheutti, ja minkä tahansa vastuuteorian perusteella, olipa kyse sopimuksesta, ankarasta vastuusta tai vahingonkorvausvelvollisuudesta (mukaan lukien huolimattomuus tai muu), joka johtuu millään tavalla tarjotun palvelun käytöstä, vaikka olisi ilmoitettu tällaisen vahingon mahdollisuudesta.
 • Valtias.fi voi sisältää linkkejä muille kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Nämä linkit on tarkoitettu eduksesi. Ne eivät tarkoita, että tukisimme näitä verkkosivustoja. Emme ole vastuussa linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä.
 • Mikään tässä sopimuksessa ei kumoa oikeuttamme noudattaa viranomaisten, tuomioistuinten ja lainvalvontaviranomaisten pyyntöjä tai vaatimuksia, jotka liittyvät verkkosivuston käyttöön.

Tekijänoikeudet

 • Ota meihin yhteyttä, jos haluat käyttää pasianssipelejämme muualla
 • Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
 • Apple-logo, iPhone ja iPad ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja alueilla. App Store on Apple Inc.:n palvelumerkki
 • Kaikki muut tuotemerkit, logot tai tuotenimet ovat tai voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä ja niitä käytetään tunnistamaan omistajiensa tuotteet ja palvelut.
 • Korttisarjojen grafiikan tekijänoikeustiedot sisältyvät pelin ulkoasu-valikkoon (näet tekijänoikeuksien haltijan nimen viemällä hiiren korttisarjan päälle)
 • Kaikki tällä sivustolla olevat ohjelmistot, taide ja verkkosivut (paitsi korttisarjat ja taustat) ovat Valtias.fi:n tekijänoikeudella suojattuja teoksia.
 • Jos uskot, että työtäsi on kopioitu tavalla, joka loukkaa tekijänoikeuksia, ota meihin yhteyttä välittömästi.

Käyttäjien luoma sisältö

 • Olet yksin vastuussa sisällöstä, jota julkaiset tai esität sivustolla (kuten käyttäjänimesi)
 • Et lähetä tai välitä muille käyttäjille mitään kunniaa halventavaa, loukkaavaa, säädytöntä, hävytöntä, hyökkäävää, seksuaalisesti suuntautunutta, uhkaavaa, häiritsevää, rasistisesti loukkaavaa tai sairasta materiaalia tai mitään sellaista materiaalia, joka loukkaa tai häpäisee toisen osapuolen oikeuksia (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, immateriaalioikeudet sekä oikeudet yksityisyyteen ja julkisuuteen)

Tietosuojakäytäntö

Tutustu Tietosuojakäytäntösivuumme.


Takaisin etusivulle


Valtias.fi
   
© 2021-2024 Valtias.fi, Kaikki oikeudet pidätetään
Rekisteröidy Valtias.fi-sivustolle
Käyttäjätunnus
Sähköposti
Salasana
Vahvista salasana
Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään täällä
Rekisteröidy
Tervetuloa takaisin!
Käyttäjätunnus
Salasana

Rekisteröidy Valtias.fi-sivustolle
Kirjaudu
Pasianssi kaikkialla!
Tutustu uuteen sovellukseemme
Napsauta kuvakkeita tai skannaa QR-koodi puhelimellasi [ ? ]IPhoneilla - avaa puhelimesi kamera ja pidä sitä lähellä QR-koodia. Androneilla - jos sinulla ei ole QR-lukuohjelmaa, käy sivustolla mobiiliselaimella ja napsauta banneria!
Pasianssi-sovellus App Storessa
 
Pasianssi-sovellus Google Play -kaupassa